nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea beszélt a gyerekek kirepüléséről

Elköltözött otthonról Gáspár Virág

Gyerekkacaj nélkül maradt a hatalmas villa.

Gáspár Beát és Győzőt az egész ország ismeri, miután a 2000-es években minden este végignézhettük a család életét a tévében. A két kislány, Evelin és Virág azóta felnőtt nővé cseperedtek. Evelin már régen kirepült a családifészekből, most viszont Virág is elköltözött otthonról.

Gáspár Bea és két lánya

Gáspár Virág, Gáspár Evelin és Gáspár Bea (Fotó: Instagram)

Bea a Borsnak mesélt róla, milyen érzés, hogy a lányok már nem élnek otthon. 

„Hát nincs mit tenni, ketten maradtunk a hatalmas házban Győzikémmel. Így most meg kell találnunk azt a valamit, ami az életünkből eddig kimaradt. Az a helyzet, hogy nagy a csend és bevallom, kettőnkre már nem is esik jól főzni sem” – kezdte Gáspár Bea.

Mindketten szokják még a gyerekek nélküli életét, de Bea igyekszik elfoglalni magát, Győző viszont egyelőre nem találja a helyét. 

„Ő otthon van, és szép csendben sorozat- és netfüggő lett. Folyamatosan a híreket bújja és mindent tud, minden érdekli, ami a világban zajlik. Amikor hazaérek, el is meséli kiről és mit olvasott. Aztán közli, hogy ne is főzzek, csak ugorjunk el valahová enni. Nem mondja, de látom rajta, hogy még keresi a helyét az új életünkben” – árulta el a napilapnak Bea asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top