nlc.hu
Sztárok

Stohl András volt Osváth Zsolt legújabb vendége

Stohl András: „Hálás vagyok, hogy letöltendőt kaptam”

Egy kanapén mesélt Buci.

Stohl András volt Osváth Zsolt 1Kanapén30 című műsorának legújabb vendége. A színész, műsorvezető felidézte a 11 évvel ezelőtt autóbalesetét és a börtönben töltött időt is. 

Stohl András

Stohl András a Zshowtime-ban

A színész 2010 májusában okozott autóbalesetet, amikor ittasan és drogfogyasztás után ült a volán mögé. Tettéért 10 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, de 5 hónap múlva kiengedték jó magaviselet miatt. Buci szeretné, ha a történtek a múlt homályába vesznének, de most mégis felidézte. 

„Hálás vagyok, hogy nem lett komolyabb baj, mert bármi történhetett volna, és a mai napig a fejemhez is vágják, hogy bármi történhetett volna. Nem hagytam senkit cserben, ott voltam, amikor a mentő megérkezik, a rendőrt nem vártam meg. Azt sem akartam, hogy Ancsi vigye el helyettem a balhét, hisz mindenki látta, hogy én vagyok ott a helyszínen. Drogot azóta egyáltalán nem használok, színpadra vagy kamera elé pedig soha nem megyek úgy, hogy ittam, erre pedig a kollégáimat is megkérem. Rendszeres alkoholfogyasztó vagyok, de csak otthon vagy előadás után. A családomat rettenetesen megviselte ez az eset, akkor is, ha nem mondták ki, vagy lehet, volt olyan is, amiről nem tudtam, hogy megviselte őket. Szeretném egyébként, ha már ezt befedné a homály, mert már tizenegy éve történt. Hálás vagyok, hogy letöltendő büntetést kaptam, tanultam belőle” – mondta a színész

András hozzátette, nem bántak vele másképpen a börtönben, mint a többi rabbal. Sőt, magánzárkában volt, mert féltették, hogy baja esik. 

„Szerencsére a rabokkal jól kijöttem. Ott semmit nem tudsz, mérhetetlenül unalmas a lét. Nem művészuraztak, hanem Bucinak hívtak. Az az öt hónap nem múlt el nyomtalanul.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top