nlc.hu
Sztárok

Szívatta egymást B. Tóth László és Boros Lajos

Örömmel szívatta egymást B. Tóth László és Boros Lajos

A Poptarisznya lemezlovasa Boros Lajos műsorában vendégeskedett, ahol szóba kerültek a régi szép idők, amikor ők ketten még a rádióban piszkálták egymást.

Bár nem dolgoztak együtt, B. Tóth Lászó és Boros Lajos mégis közelről ismerik egymást, ugyanis az egykori Calypso rádió és a Danubius egy darabig két egymás melletti stúdióból sugározta az adását, lehetőséget adva arra, hogy a konkurensek kicsit zrikálhassák egymást. B. Tóth László nemrég a Lali király CsütörTöke műsorban vendégeskedett, és ezekről az időkről is nosztalgiáztak – írja a Blikk.

Kevesen tudják, hogy minden vasárnap, amikor elérkeztünk a Poptarisznya utolsó dalához, az mindig az volt, ami éppen a Danubiusban szólt. Elhúztuk a függönyt a két stúdió között és egyszerre indítottuk el ugyanazt a dalt

– mesélte a híres lemezlovas, B. Tóth, aki szerint a piszkálódások ellenére megvolt bennük az egymás iránti tisztelet.

B. Tóth László

B. Tóth László egy 2020-as sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

Boros szerint B. Tóthot nem volt egyszerű megviccelni, ugyanis valósággal elbarikádozta magát a stúdióban, ő viszont örömmel hozott zavarba másokat. Amikor például Vass István Zoltán épp a totóeredményeket olvasta fel, a műsorvezető elkezdte kihúzni a papírt a kezéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top