nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi dolgozik a babák mellett

Rúzsa Magdi két hónapja szült, de már kész a nyári koncertnaptára

Az énekesnő imádja a szülői szerepet, bár bevallja: nagyon kemény időszakot él meg.

Rúzsa Magdi két és fél hónapja adott életet hármas ikreinek, a boldogsága leírhatatlan. Korábban bevallotta, alig alszanak, de még így is egy elképesztően fantasztikus időszaknak élik meg az elmúlt hónapokat. „Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt” – mondta az énekesnő, aki azóta részben már megmutatta az egyik kisbabáját.

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

Ma reggel a Mokkában beszélt a babákról. „Ilyen picikék, de már most látszik, hogy teljesen különbözőek. Látjuk, hogy melyikük viszi az apa vonalát és melyikük az anya vonalát. Nagyon látványos, hogy milyen az ő személyiségük. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyit fog változni” – kezdte Rúzsa Magdi. 

A Lujzi, ha kézben van, nem is nagyon lehet mással beszélgetni, kiköveteli magának a figyelmet. Ő a kis klónóm.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy nem könnyű a három babával, de van segítsége. „Így négyszemközt azt mondom, hogy nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni. Az egész családot be kellett szervezni, az unokahúgom például itt van nálunk állandóan. Egyik nap az egyik, másik nap a másik nagymama főz. Mindig itt van valaki mellettünk. Ez a része nagyon nem egyszerű, de minden alkalommal, amikor úgy érzem, hogy nehéz, bekapcsolom a fejemben azt a gombot, hogy azt kértem, egészségesek legyenek, cserébe mindent megteszek” – magyarázta Rúzsa Magdi, aki már most tudja, hogy egyedül szinte lehetetlen megoldani ezt a feladatot, de szívesen segít nekik mindenki a családból.

Az is kiderült, hogy hamarosan újra dolgozna az énekesnő, már egy új dala is kijött. A férje viszi majd az éjszakákat és a hétvégéket, míg Magdi hétköznap és napközben lesz a picikkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top