nlc.hu
Sztárok

Jósoltak Fördős Zének

Fördős Zének megjósolták, hogy megcsalja a barátnője

A Konyhafőnök egyik versenyzője kártyából jósolt.

Mint kiderült, május 2-án startol A Konyhafőnök legújabb évada, ahol ismét láthatunk pár extrém arcot. A zsűri a régi, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapatai versenyeznek majd egymással, a végén pedig eldől, hogy ki nyeri a címet és a 10 millió forintot. A válogatóról már videót is közzétett a csatorna: a felvételekből kiderült, hogy egy jósnő is küzd a fődíjért, de előtte mondott pár elég fontos dolgot Fördős Zének.

a konyhafőnök zsűri

Fotó: RTL

„A szívében az van, hogy már elmúltak a komolyabb érzései irántad és már félrekacsintgat. (…) A jövőben nagyon sok veszekedést és feszültséget látok, de nem lesz vége, mert te teperni fogsz. Teljesen depressziós leszel” – mondta a jósnő a zsűrielnöknek, aki tágra nyílt szemekkel hallgatta a nem túl tetszetős jövőképet.

Fördős Zé egyébként nagyon ritkán beszél a magánéletéről, képet is csak néhanapján oszt meg Sáriról. Nemrég azt nyilatkozta, hogy 1-2 éven belül már szeretnének gyereket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top