nlc.hu
Sztárok

Madonna szakított a párjával

Madonna szakított 35 évvel fiatalabb párjával

Négy évig voltak együtt, a barátság pedig a szakítás ellenére is megmaradt.

Madonna és 35 évvel fiatalabb párja, Ahlamalik Williams négy évig alkottak egy párt, ám nemrég véget ért a szerelmük. A 63 éves popdíva egy idézetet osztott meg a közösségi oldalán, ebből lehet a különválásra következtetni.

Madonna

Fotó: Getty Images

„Karma azt mondta: ha valaki az életedben nem megfelelő neked… Isten folyamatosan arra fogja ezt használni, hogy bántson téged, amíg meg nem erősödsz. Ez elég ahhoz, hogy elengedd őket” – írta az énekesnő. Bennfentesek szerint nem a nagy korkülönbség okozott problémát a kapcsolatukban, a pandémia miatti összezártságon zördültek össze többször is. 

„Madonna a szakítás után nyüzsgő társasági életbe vetette bele magát, találkozott a barátaival és családjával is. Ahlamalikkal már egy ideje folyamatosak voltak a feszültségek. Nagy volt a szerelem, de egyelőre úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik. Még mindig jó viszonyban vannak egymással, és nincs bennük harag, de máshol tartanak az életükben. Hónapokat töltöttek együtt a turnén, de mostanra Williams elköltözött az énekesnő otthonából” – mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top