nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs kiáll ByeAlex mellett

Sebestyén Balázs kiáll ByeAlex mellett a burgerbalhéban

A rádiós szerint sincs igaza az étteremláncnak.

Ahogy arról az nlc is beszámolt a napokban, ByeAlex a közösségi oldalán panaszkodott egy burgercéggel kapcsolatban: a hideg üdítőt a hamburger mellé rakták, így újra kellett mikrózni az ételt. Ezt osztotta meg a Facebook-oldalán, ám az étterem nem éppen úgy reagált, ahogy a zenész szerint kellett volna. Kikérték maguknak és megjegyezték, hogy ők sem szeretik Alex zenéit, mégsem kürtölik világgá.

Sebestyén Balázs

Fotó: Smagpictures

Ma reggel szó volt erről a Rádió1-en, ahol Sebestyén Balázs is elmondta a véleményét.  „Ha fizetsz valamiért, jogod van posztolni, miért ne tehetnéd meg? (…) Az étteremnek nem adok igazat, az elegancia mindig jó dolog, nem szólsz vissza, hogy mi sem szeretjük a nótádat” – mondta a Balázsékban a rádiós, ami a story.hu szemlézett. Hozzátette, hogy az étteremnek örülnie kellett volna a hírverésnek, hiszen negatív reklám is reklám és küldhettek volna engesztelésül egy újabb menüt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top