nlc.hu
Sztárok

Világsztárok és magyar származású párjaik

Ezek a világsztárok magyar származású párt választottak

A következő magyar származású hírességeknek a párjaikat sem kell külön bemutatni.

Hollywoodban is akad magyar származású híresség, meg is néztük, kik azok, akik amellett, hogy maguk is híresek, párjuk is sztár. 

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Elsa Pataky részben magyar származású, és Hollywoodban is keresett spanyol filmszínésznő.
„Spanyolnak tartom magam, ott nőttem föl, a szüleim mindig így beszéltek hozzám, de anyai ágon félig erdélyi származású vagyok, bár az édesanyám sem tud magyarul, csak néhány szót. Románul viszont szoktunk társalogni, ugyanis a nagyszüleim is így beszéltek egymással… a román nagypapám annyira különlegesnek érezte a magyar felesége nevét, hogy felvette, és a halálos ágyán is arról beszélt, hogy ily módon egész életében büszke lehetett rá. Ez nagyon meghatott, és mivel a nagypapám színész volt, és nekem is ez a hivatás a nagy álmom, úgy éreztem, folytatnom kell a családi hagyományt. Édesanyám nagyon büszke rám, hogy így döntöttem. Mellesleg ő is viseli a Pataky nevet” – magyarázta egy interjújában Elsa.

Világsztárok és magyar párjaik

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weiszről sokan tudják, hogy magyar származású: édesapja, Weisz György mérnök és feltaláló volt, aki a nácik elől menekülve még időben, 1938-ban hagyta el Magyarországot. Osztrák feleségével, Edith Ruthszal Nagy-Britanniában sikerült letelepedniük, Rachel Westminsterben született 1970-ben. Rachel Weisz férje Daniel Craig, féltve óvják a magánéletüket.

Világsztárok és magyar párjaik

Fotó: Bennett Raglin/WireImage/Getty Images

Reese Witherspoon és Jim Toth

A színésznő és második, magyar származású férje, Jim Toth 2011-ben házasodtak össze. Jim Toth a Los Angeles-i Creative Artists Agency cég vezetője. Az ügynökség még felfedezetlen tehetségeket kutat, de azután sem engedik el a kezüket, hogy híresek lesznek. Jim karrierje során olyan filmsztárokat emelt fel, mint Matthew McConaughey, Scarlett Johansson vagy Rachel Bilson.

Világsztárok és magyar párjaik

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Turner

„Igazság szerint én már Amerikában születtem, de a családomból sokan éltek Magyarországon. Büszke vagyok a magyarságomra, bár a nyelvet nem beszélem” – mondta korábban Jim Toth az nlc.-nek adott interjújában.

(Nyitókép: Getty Images/Jeff Bottari)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top