nlc.hu
Sztárok

Járai Máté majdnem megbukott matekból

Járai Mátét „átrugdosták” matekból az érettségin

Járai Máté nem szívesen emlékszik vissza a matekérettségire.

Hétfőn délelőtt újra elkezdődött az érettségi időszak: az első héten magyarból, matekból, történelemből és idegen nyelvből adnak számot a diákok. Ez nyilván mindenki életének egy nagyon fontos mérföldköve, így a Fókusz kíváncsi volt, hogy a sztárok hogyan álltak hozzá a vizsgákhoz. Járai Máté például annyira rástresszelt a matematikaérettségire, hogy nem is úgy sikerült, ahogy eltervezte.

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: RTL)

„A tanárok annyira akarták, hogy színész legyek és azon a vonalon menjen tovább a karrierem, hogy már súgtak nekem az érettségin. Amikor az érettségi elnök megkérdezte tőlem, hogy mi a kör középpontja, akkor az artikulációról úgy vettem le, hogy a karika. Tehát ennyire voltam hülye matekból” – mondta a Reggeli műsorvezetője. 

„A matek érettségim nagy nehezen kettes lett, éppen hogy átrugdostak, bár erre nem vagyok büszke. A humán tárgyak, a magyar és a történelem viszont ötös lett. Ezeket nagyon szerettem tanulni” – részletezte a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top