nlc.hu
Sztárok

VV Zsuzsu A Konyhafőnökben

VV Zsuzsunak másodszor sem jött össze A Konyhafőnök, Fördős Zé szerint a paradicsomhéj volt a legjobb elem a tányérján

Ismét bizonyítani akart a séfek előtt.

A ValóVilág egykori győztese nem adta fel az álmát, és újra eljött A Konyhafőnökbe, hogy végre kötényt szerezhessen. Legutóbbi próbálkozása ugyan sikertelen volt, de mindenképpen emlékezetes.

VV Zsuzsu

VV Zsuzsut visszavárják harmadszorra is (Forrás: RTL Klub / A Konyhafőnök – videó)

Sárközi Ákosnak arra a kérdésére, hogy miért jött vissza, VV Zsuzsu a következőket válaszolta: „Adtam magamnak még egy esélyt, hogy hátha, esetleg összejöhet ez a verseny. Próbáltam gyakorolni”.

A készülő ételét így vezette fel: „Homárt csináltam, krumplipürét, de az a probléma, hogy főtt krumpli lett belőle. (…) Nem főtt meg a burgonya, mert elvágtam közben az ujjamat”.

homár

VV Zsuzsu tányérja: homár, főtt krumpli és paradicsomhéjból tekert rózsa (Forrás: RTL Klub / A Konyhafőnök – videó)

„Sokkal, de sokkal jobb, mint a múltkor volt” – értékelte VV Zsuzsu ételét Sárközi Ákos.

„Ez most rendesen egy kajának néz ki. (…) A legjobb elem a tányérodon a paradicsomhéj volt” – mondta neki Fördős Zé, aki megette az egyik paradicsomhéj-rózsát.

Rácz Jenő viszont kiszúrta, hogy a homárban benne maradt a bél. „A tányérod tényleg azt mutatja, hogy készültél. Az előző ételnél volt egy koncepció, itt az a bajom, hogy megúsztuk egy rózsás homárral” – hangzott a sztárséf értékelése.

VV Zsuzsu végül másodszor sem tudta befőzni magát A Konyhafőnökbe, de a zsűri azt tanácsolta neki, hogy próbálja meg jövőre is, mert már látják rajta a fejlődést. „Én fogok neked kötényt adni, ha jó leszel” – biztatta a valóságshow-sztárt Rácz Jenő.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top