nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv bipoláris depressziója

Molnár Gusztáv elvesztette munkáját rossz mentális állapota miatt

Molnár Gusztáv elvesztette munkáját labilis lelkiállapota miatt.

Molnár Gusztáv a Blikknek mesélt arról, hogy bipoláris depresszióval ­diagnosztizálták. A lap úgy tudja, nem tájékoztatta a munkaadóját mentális állapotáról, vagyis, hogy a mostani időszakban mennyire labilis. A színész az 1848 eseményeit feldolgozó filmben, a Most vagy soha című alkotásban kapott szerepet, de a lap információi szerint a munkaviszonya nemrégiben közös megegyezéssel megszűnt.

Molnár Gusztáv mentális állapota

(Fotó: Sajtóklub)

“A Most vagy soha! produkció alkotói sajnálattal értesültek a Molnár Gusztávval kapcsolatos hírekről. Természetesen személyesen egyeztettek a színésszel, és a megbeszélés során arra a közös megállapodásra jutottak, hogy Molnár Gusztáv visszaadja a filmbeli szerepét. Az elkövetkező időszakban elsősorban a gyógyulására koncentrál, illetve a családja körében szeretne több időt tölteni. A film készítői mielőbbi jobbulást kívántak Molnár Gusztávnak. A színész és a produkció közti szerződés részletei a két félre tartozó, nem nyilvános adatok. A helyettesítése kapcsán zajlanak az alkotók körében az egyeztetések” – írta Langó Károly sajtós.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top