nlc.hu
Sztárok

Exszeretőjétől már van egy gyereke Solti Ádámnak

Solti Ádám bevallotta: megcsalta a feleségét, a volt szeretője pedig gyereket szült neki

Megtörten nyilatkozott a színész.

Solti Ádám és felesége, Berni a nyilvánosság elé állt életük egyik legnehezebb történetével. A Barátok közt egykori színésze bevallotta a Blikknek, hogy megcsalta a feleségét, a szeretője pedig gyereket szült neki. Elmondása szerint a gyermek édesanyja nem hagyott számára más utat, mint hogy őszintén elmesélje a teljes történetet.

Solti Ádám

Solti Ádám és felesége, Berni – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amelyet nem érdemelt meg. (…) Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem” – vallotta be megtörten Solti Ádám, aki a 2010-es X-Faktoros szereplése során jött össze az egyik rajongójával, és ez a viszony még a házassága alatt is fennmaradt.

A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. (…) Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket. (…) A feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie” – mondta el a színész, aki hiába kérlelte volt szeretőjét, vetesse el a gyermeket. A kicsi végül 2020 augusztusában megszületett. 

Férje titkát azonban 2021 májusában egy véletlen folytán megtudta Berni. “Sokkot kapott, pár hétre külön költöztünk. Nem voltam benne biztos, valaha képes lesz nekem megbocsátani, de úgy döntött, nem hagy el, velem marad. Azóta sokkal erősebb, őszintébb a kapcsolatunk” – mesélte Solti Ádám, akit ezek után sem hagy nyugton a volt szeretője, sőt perre megy. “Felajánlottam, hogy támogatom, félreteszek minden hónapban egy bizonyos összeget, s amint nagykorú lesz, hozzáférhet. Az sem lenne ellenemre, hogy találkozzunk, velem legyen a fiam, de csak akkor, amikor ehhez már nem kell az anyja. Az a nő addig nem nyugszik, míg tönkre nem tesz” – vallotta be keserűen a színész, aki feleségével az elmúlt években a poklok poklát élte meg.

A történtekről Solti Berni is megszólalt a bulvárlapnak: “Megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt. Új fejezetet nyitottunk az életünkben, amelynek a kisfiú is a része lehet“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top