nlc.hu
Sztárok

Ilyen most Gianniék kisfia

Rajongással mesélt a kisfiáról Gianni

Már bölcsibe jár Gianfranco Máté, aki olaszul és magyarul is beszél.

Gianni kisfia is legalább annyira közösségi figura, mint az apukája. Azt mesélte az étteremtulajdonos az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy Gianfranco Máté nagyon nyitott lelkű, nem fél senkitől, biztonságban érzi magát, amit anyukájának köszönhet.

Gianni

Gianniék kisfia 2020. augusztusában született meg – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Elkezdte a bölcsit, de már le is betegedett. Annyira, hogy a szülők is elkapták. Mind a ketten picit betegek vagyunk. Az az egy baja van, hogy már két nyelven beszél, mond valamit olaszul az óvónéninek és az óvónéni nem érti. Majd meg fogja érteni, hogy vele máshogy kell kommunikálnia. (…) Az összes állatot mindkét nyelven tudja. (…) Tudja, hogy amikor velem beszél, akkor olaszul mondja el” – árulta el Gianni, aki a kisfia jelleméről is beszélt.

Örülök annak, hogy a fiam ilyen. Egy nyitott lelkű, szeret az emberekkel lenni, nem fél senkitől, szerintem érzi a biztonságot. A Zita szerintem fantasztikus anya” – vallotta be az étteremtulajdonos. Elmondása szerint mindenhova viszik magukkal a gyereket, legutóbb Izlandon jártak.

“Izlandon fantasztikus volt gyerekkel. (…) Utazunk majd újra. Olaszországba. Lesz egy toszkánai út és egy szardíniai út. (…) Szeretnénk Magyarországon is többfelé járni” – tette hozzá Gianni, aki szerint a kisfiának Olaszországban is kell majd élnie ahhoz, hogy az olasz identitástudata is meglegyen. “Addig ameddig nem ott fogunk élni picit, addig nagyon nehéz lesz átadni. Neki lesz egy nyelve, de azt a habitust csak akkor tudod elkapni, ha ott vagy” – jegyezte meg.

Olvass még Gianniékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top