nlc.hu
Sztárok

Dobó Ágiék nyári esküvője

Dobó Ágiék lagziját már kétszer mosta el a covid, nyáron végre megtarthatják álmaik esküvőjét

Emlékezetes bulival akarják megünnepelni, hogy 12 év után összekötötték az életüket.

Dobó Ágiéknak már kétszer kellett lefújniuk a nagy napot, de pár hét múlva végre megtarthatják, amire már évek óta várnak – számolt be a Fókusz.

Dobó Ági

Dobó Ági és párja, Kis Csaba – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Azt gondoltam, hogy annyiszor engedtük már el, éltük bele újra magunkat, engedtük el, hogy már nehezen tudom majd hangulatba hozni magamat, de meglátva azt, hogy ez a miénk lesz, megható, megindító. Elérzékenyültem tőle. (…) Csabi a kezdetektől nyári esküvőt szeretett volna” – vallotta be a kétgyermekes exszépségkirálynő, aki a Fókusz kameráinak is megmutatta a csodálatos esküvői helyszínt.

Dobó Ágiék ugyan tavaly novemberben szűk családi körben már megtartották a polgári esküvőjüket, a lakodalom megtartásával azonban mostanáig várniuk kellett. “Itt is lesz egy szertatás egy szertartásvezetővel, úgyhogy ott még egyszer lesz, de nyilván ez már nem a polgári esküvő vagy az összeadásunk, hanem ez egy látványdolog lesz, hogy mégiscsak a násznép előtt is kimondjuk az igent egymásnak” – mondta el Dobó Ági férje, Kis Csaba.

Fesztiválhangulatú, igazi mesébe illő lakodalomra készülnek: 100-110 fővel számolnak, már 3 éve megvan a vendéglista, amiben csak nagyon kevés gyerek lesz, mert azt szeretnék, ha minden barátjuk, rokonuk bulizna egy nagyot felszabadultan.

Három napos lesz. Lesz egy szertartásnap egy nagy esküvői bulival és a kemény magnak másnap egy medencés grillparti” – árulta el Dobó Ági, aki összesen 3 szettet fog viselni. “Lesz egy vendégváró ruhám, a nagy esküvői ruhám és lesz egy menyecske ruhám” – mesélte.

Olvass még Dobó Ágiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top