nlc.hu
Sztárok

Amber Heard nem tudja kifizetni a 10 millió dolláros kártérítést Johnny Deppnek

Ügyvédje szerint Amber Heard nem tudja kifizetni a 10 millió dollárt Johnny Deppnek

Nem kis pénz, még úgy sem, hogy az eredeti összeg alig több mint kétharmadát kell kifizetnie Amber Heardnek.

Napokkal ezelőtt lezárult a becsületsértési per, amit Johnny Depp indított volt felesége, Amber Heard ellen, és bírósági döntés alapján a színésznőnek komoly összeget kell majd fizetnie exférjének.

Deppnek eredetileg 15 millió dollár járt volna, ebből 10 millió dollár lett volna a kártérítés és 5 millió dollár a büntető kártérítés, de mivel utóbbinak a maximuma a pernek helyet adó Virginia államban 350 ezer dollár, így a színésznek járó teljes összeg 15 millió helyett 10,35 millió dollár.

Amber Heard a bíróságon

Fotó: EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP)

Ez sem kis összeg, még úgy sem, hogy Deppnek is kell fizetnie egykori partnerének, mégpedig 2 millió dollárt, és amikor Amber Heard ügyvédjét az NBC Today című műsorában arról kérdezték, hogy védence ki tudja-e fizetni a 10 millió dolláros (vagyis közel 3,6 milliárd forintos) büntetést, egyértelmű nemmel felelt.

Elaine Bredehoft a műsorban azt is elmondta, hogy a Heard elleni döntésnek nagyon rossz üzenete van. „Ez jelentős visszalépés. Ez azt jelenti, hogy hacsak nem veszed elő a telefonodat és veszed fel videóra, ahogy a párod megver, nem fognak hinni neked.”

(via Blikk)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top