nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi 15 évvel ezelőtt

Felismered? Így festett Tóth Gabi 15 évvel ezelőtt

Tóth Gabi mindössze 16 éves volt, amikor egy ország megismerte.

Tóth Gabi 2004-ben jelentkezett a Megasztár válogatójára. Nem volt könnyű dolga, hiszen egy évvel korábban, a nővére megnyerte ezt a tehetségkutatót, és nyilván mindenki vele kezdte összehasonlítani. Végül 2005-ben a verseny véget ért, Gabi bronzérmes lett, azóta pedig slágerek és tévéműsorok tucatjai fűződnek a nevéhez.

Tóth Gabi akkor és most

Tóth Gabi 2007-ben. (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Boldog anyuka és feleség

Tóth Gabi és Krausz Gábor négy éve jöttek össze. Nem a Valentin-napot ünneplik február 14-én, hanem az évfordulójukat.Az énekesnő korábban a blogjában írt a kapcsolata olyan részleteiről, amibe külső szemlélő nem lát bele. 

Gabi leírta, hogy számára a világ legszebb látványa, amikor a férje és a lánya együtt sürög-forog a konyhában, illetve elmondta, hogy rajzolni sem tudna szebbet Krausz Gábornál. „Azt szoktam egyébként mondani, hogy a Krausz olyan szép, mintha én rajzoltam volna. De tényleg, ha anno a kezembe adtak volna egy ceruzát és azt mondták volna, hogy rajzoljam le álmaim pasiját, ilyet pingáltam volna, az tuti” – írta.

Tóth Gabi akkor és most

Testvérével, Tóth Verával. (Fotó: Scumy Csaba/smagpix)

2019 decemberében született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza.  A házaspár az elmúlt években nem igazán mutatta meg gyermekét a nyilvánosságnak, Gabi azonban nemrég kivételt tett– szúrta ki a Blikk.

Visszatalált önmagához és hitéhez

Tóth Gabit az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, igazából bármit csinált, valaki mindig betámadta az énekesnőt, aki ezekben az időkben családjába, és hitébe kapaszkodott. Gabi nemrég az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorának a vendége volt Dolhai Attilával és Andelic Jonathan Jotával az oldalán. 

Tóth Gabi akkor és most

Tóth Gabit az elmúlt időszakban sok támadás érte elsősorban a hite miatt. (Fotó: Sajtószoba)

„Az Isten adománya természetesen meg tudja részegíteni az embert. Én hiszek a sötét oldal erejében is, ez egy állandó küzdelem tud lenni, állandóan kísért minket. Sokszor éreztem én is, hogy az Ördög ott liheg a nyakamban. De valahogy mindig az a lényeg, hogy tisztán tudom tartani a hitemet, hogy nem tudta átvenni az irányítást. Azt gondolom, hogy azokat az időket éljük, amikor bátornak kell lenni. Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is” – mesélte az énekesnő. 

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top