nlc.hu
Sztárok

Somló Tamás özvegye hat év után beszélt

Somló Tamás özvegye hat év után beszélt először a zenész haláláról

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér hosszú idő után először érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy nyilvánosan beszéljen néhai szerelme haláláról.

Amikor kiderült Somló Tamás gyógyíthatatlan betegsége, csak pár hónapot adtak neki az orvosok, de ő annyira hitt a gyógyulásban, hogy még öt boldog évet élhetett meg imádott kedvese mellett. Gyöngyvér most a Tények Plusznak beszélt a megrendítő pillanatokról, amikor elbúcsúztak egymástól – írja a Bors.

Somló Tamás özvegye először szólalt meg

(Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

„Neki azt mondták a beavatkozás után, amikor ez kiderült, hogy két-három hónap. Tamás erre négy és fél évet tett rá. Ez köszönhető szerintem az ő életszemléletének. Arra biztatom az embereket, hogy úgy emlékezzünk rá, hogy ne sírva, keseregve, hanem úgy, amilyen ő volt. Egyébként borzasztó vicces volt” – mondta Gyöngyvér, aki az utolsó pillanatig a zenész mellett volt.

„A halála előtti este volt tiszta pillanata, és akkor éreztem, hogy befogadó, és beszélgettünk. Megfogta a kezem és megcsókolta. Azt gondolom, ez többet ér minden szónál” – mondta Gyöngyvér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top