nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde és a botox

Polgár Tünde bevallotta, 10 éve botoxoltat

Elárulta, miért választotta ezt a módszert.

Polgár Tünde sokáig küzdött a szemproblémájával. Az orvos hívta fel a figyelmét, hogy a bal szeme hunyorgását a botoxszal lehet enyhíteni. Most bevallotta, tíz évvel ezelőtt esett át az első kezelésen, azonban kés alá soha sem feküdne – írja a Bors

Polgár Tünde gyermekkora óta gyengénlátó. Tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy végre megoperáltatja szemét, mert megelégelte az évtizedeken át tartó hunyorgását. Ezt megelőzően egy orvostól hallott először arról, hogy a botox is segít enyhíteni a panaszokat. Nem habozott tovább, vállalta a beavatkozást, melynek már tíz éve.

Polgár Tünde és a botox

Fotó: Korponai Tamás/solwee

„Én csak azt kérem, hogy aki megveti ezt a történetet, fogadja el, hogy a másiknak, például nekem jót tesz és a lelkemet rendbe tette, hogy a szemem picit kevésbé aszimmetrikus. Ez nekem még belefér, soha nem feküdnék kés alá, soha nem húzatnám meg az arcomat, és igen, ha kicsit lóg, vannak finomabb eszközök, amiket az ember igénybe vesz, segíthet” – mondta a korábban testképzavarral is küzdő Polgár Tünde. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top