nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi a forint gyengüléséről

Fluor Tomi reagált a forint további gyengülésére

A rapper a Twitteren osztotta meg a véleményét.

A tegnapi napon elérte a mélypontot a magyar valuta: több mint 400 forintot ért egy euró. Ilyenre az orosz–ukrán háború kitörése után néhány nappal, március 7-én már volt példa, de akkor néhány órán belül korrigált a piac, és visszatért az árfolyam 390 alá. Hetek óta írják a szaklapok, hogy ismét elérheti a 400 forintos lélektani határt az euró ára, ami meg is történt.

Fluor Tomitól az utóbbi időben megszokhattuk, hogy megosztja a véleményét közéleti témákban, így a forint gyengülésével kapcsolatban is elmondta, hogy mit gondol.

A rapper tegnap este 7 órakor osztotta meg a forint akkori árfolyamát: a kép készítésének pillanatában 401,84 forint volt az euró. Fluor Tomi a kiírásával egyébként a népszavazásra gondolt, amit többek között arról szólt, szabad legyen-e kiskorúaknak „nemátalakító kezeléseken” részt venniük.

Korábban a HVG-nek adott interjút azzal kapcsolatban, hogy miért lett ennyire aktív a közéletet érintő témákban. „Ma már sokkal kevesebb a levegő, szinte belefullad az ember. Nem lehet kimenni úgy az utcára, hogy ne tucatnyi plakáttal döngöljék beléd, hogy épp kit kell utálni. Ez méltatlan és gonosz” – válaszolta.

Fluor Tomi

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top