nlc.hu
Sztárok

Férjhez ment Soma Mamagésa lánya

Férjhez ment Soma Mamagésa lánya: „A tünde zenéjével lehívta az égi áldást rájuk”

Az Instagram-oldalán írt lánya esküvőjéről és az ifjú párt is megmutatta.

Soma Mamagésa múlt héten jelentette be, hogy hamarosan férjhez megy a lánya, sőt, még a menyasszonyi ruháját is megmutatta, amin a Guadalupei Szűzanya arcképe látható. Az esküvőre a hétvégén sor került, az előadóművész a közösségi oldalán mutatta meg lányát és vejét, valamint egy pár soros élménybeszámolót is tartott.

Soma Mamagésa

Fotó: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport / Central

„Még nagyon benne vagyok, még nagyon a hatása alatt vagyok, de már most tudom, hogy az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam, az a pillanat, amikor a lányunk, Hanna és a (de fura leírni…) férje: Misi égi szertartásán Révász Ágika a tünde zenéjével lehívta az égi áldást rájuk. Eközben a földön ültek a Hanna által horgolt szépséges kenderből szőtt mandalán, és megállt az idő. Megszűntek a gondolatok, kifeszült a jelen, és amit láttam, hallottam és éreztem, maga volt a tiszta és esszenciális szépség. Ma is többen visszagondoltunk erre a pár percre, még utólag is lúdbőröztünk tőle. Ugyanilyen tökéletes volt előtte, utána minden pillanat. A testvéreimmel való főzés, amit már pénteken du. elkezdtünk, a férjemmel és Misi testvérével, Zsoltival a közös zenélés, az esküvői játékok 3 helyszínen, a tánc, a sok nevetés, kedves beszélgetések, a folyamatosan nyíló szeretet. Feloldottan, meghatódottan, feltöltötten ment el mindenki. Legfőképp az ifjú pár, akik azt mondták: tökéletes volt az esküvőjük. Igen, az volt. Gyönyörű íve volt” – írta Instagram-oldalán Soma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top