nlc.hu
Sztárok

Szandi esküvői fotója

Így nézett ki Szandi 23 évvel ezelőtt az esküvőjén

Házassági évfordulót ünnepelt az énekesnő és férje.

Szombaton volt Szandi és Bogdán Csaba 23. házassági évfordulója. A háromgyermekes énekesnő ez alkalomból egy esküvői képet osztott meg a közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk –, amelyen éppen a házasságkötés után lép ki az ifjú pár a templomból.

Szandi

Szandi 30 éve van együtt Bogdán Csabával (Fotó: Sajtóklub)

Szandi – aki 7 év szerelem után ment hozzá zenész párjához – megható sorokkal vallott a házasságukról.

„Ma 23 éve, hogy 7 éve tartó szerelem után úgy döntöttünk, örökre összekötjük az életünket. János Atya áldásával Isten előtt is ígéretet tettünk arra, hogy jóban-rosszban egy egész életen át kitartunk egymás mellett. Döntésünk határozott és biztos volt, mi egy örök életre választottuk egymást!” – írta a képhez.

Az énekesnő azt is megmutatta a közösségi oldalán, hogyan ünnepelte férjével a jeles évfordulót: egy híres, óbudai kisvendéglőben romantikáztak:

A 45 éves Szandi amúgy elképesztő formában van, folyamatosan igyekszik fitten tartani magát, és ez meg is látszik. Az énekesnő július elején ünnepli a 46. születésnapját, de kinézete alapján akár egy tízest is letagadhatna az életkorából. 

Olvass még Szandiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top