nlc.hu
Sztárok

Baleset érte Horváth Éva kisfiát

„Tiszta vér volt körülötte minden” – Horváth Éva kisfiát baleset érte a nyaraláson

Horváth Éva a gyermeke üvöltéséből már tudta, hogy baj van.

Horváth Éva és családja év elején költöztek Balira. Azóta az egykori szépségkirálynő nem csak Instagram-oldalán mutatja meg a mindennapjait, hanem Youtube videókban is beszámol a követőinek arról, hogy éppen mit csinálnak. 

Horváth Éva

Horváth Éva Gili-szigetén

Legutóbbi videójában a Gili-szigeten töltött nyaralásukat lehetett végig kísérni, ami nem volt teljesen felhőtlen. Nem sokkal az érkezésük után nagyobbik fiúk, Kristóf balesetet szenvedett. 

Megérkeztünk a csodálatos Gili-szigetére. Becsekkoltunk a szállodába. Nagyon éhesek voltunk, leültünk enni valamit. Egyszer csak azt halljuk, hogy Kristóf üvölt. Én oda néztem, láttam, hogy már baj van, ugyanis tiszta vér volt körülötte minden” – mesélte Éva. „Képzeljétek el, a medencében volt egy kerámia lap, ami el volt törve, és abban elvágta a nagy lábujját, de brutálisan mélyen. Azért jöttünk ide, hogy az óceánban úszunk, de nem tudom hogyan fog tudni bele menni a vízbe ezek után, mert biztos, borzasztóan fogja csípni a lábát.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top