nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbiék házassági évfordulója

Schobert Norbi megható sorokkal üzent feleségének a házassági évfordulójuk alkalmából

Korfun ünnepel a házaspár a gyerekeikkel.

Házassági évfordulót ünnepel Rubint Réka és Schobert Norbi. Mindemellett pedig a fitneszlady 43. születésnapját is. A dupla ünneplést a házaspár külföldön ejti meg, ráadásul a gyerekeikkel együtt: Korfura utaztak el nyaralni és ünnepelni.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka és Schobert Norbi 20 éve házasok – Fotó: Sajtóklub

Schobert Norbi a közösségi oldalán megható sorokkal köszöntötte párját a házassági évfordulójuk alkalmából, a nyaralásuk alatt. “A Nő akit mindennél jobban szeretek. Aki 21 éve kitart mellettem. Aki mellé két esélyt adott a Jóisten, hogy visszatérhessek hozzá. 30 év stressz megöli az embert, minden amit felépítettem. Az ember néha elszakad a valóságtól. Istenem! Ha adnál még 20 évet Vele, Mellette?! Én lennék a legboldogabb férfi, férj, apa a világon! Nagyon szeretlek Cinci!” – írta a fitneszguru a szelfijükhöz, amely a korfui szállásukon készült.

A sztárpár egyébként hamarosan megerősíti a házassági fogadalmukat, Schobert Norbi ugyanis negyedszer is elveszi szerelmét.

Rubint Réka nemrég elárulta a Mokkában, miért működik ilyen jól a házasságuk: “Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. (…) Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy oké, akkor ez a jó irány“.

Olvass még a Schobert családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top