nlc.hu
Sztárok

Zacher Gábor a magánéletéről mesélt

„Az élet megy tovább” – édesanyja elvesztéséről mesélt Zacher Gábor

A válása is szóba került.

Dr. Zacher Gábor nevét az egész ország ismeri, de magánéletéről keveset oszt meg. Most viszont Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában őszintén mesélt élete nehezebb szakaszairól. 

dr. Zacher Gábor

dr. Zacher Gábor a Szavakon túl c. műsorban

Ilyen volt az is, amikor elhunyt az anyukája, amiről nem csak ő, fia sem beszél szívesen. „Elrakjuk egy polcra, és ez ott van. A fiam pont olyan mint én: az úgy volt, szegénykém meghalt, és akkor most ő ott van, és az élet megy tovább. Nem az, hogy flagellánsként ostorozzuk magunkat. Ezt sajnos el kell fogadni” – mesélte a toxikológus. Azt is felidézte, amikor hét évvel ezelőtt találkozott egy hölggyel, aki miatt felbontotta a 25 éves házasságát

Ha racionálisan döntöttem volna, nem válok el. Ha az ember belegondol, 54-55 éves voltam egy tök normális családdal, egzisztenciával, mindennel, és ebből a történetből kilépni nem egy racionális dolog. De azt mondtam, hogy én ezt érzelmileg meglépem, mert szerelmes lettem. Egy konferencián voltam, előadást tartottam. Általában úgy szoktam menni, hogy 10 óra 20 perckor kezdődik az előadás, és 10 óra 18 percre odaérek. A szervező már rágja a körmét. Odamegyek, a pendrive-ot bedugom, elmondom, van néhány kérdés, két mondat, ülök be az autóba, aztán irány haza. Én nem szerettem ott aludni ilyeneken, meg a szociális rendezvényeken sem nagyon szívlelem ebben a történetben. Itt is úgy volt, hogy Debrecen, megvolt a rendezvény, már jövök ki, szerintem csörgött a telefonom, beszéltem és akkor megveregeti valaki a vállamat. Megfordulok, és akkor ott állt előttem ez a gyönyörű szőke nő, mosolyogva, csinosan, szépen kisminkelve. És Zacher Gábor lefagyott. Innen indult ez az egész történet” – fogalmazott Zacher. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top