nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: rosszul lett Roli

Dráma a stúdióban: rosszul lett a Mestercukrász egyik versenyzője

Kis időre el kellett hagynia a Mestercukrász konyháját.

A Mestercukrász elődöntő hetének első feladata 12 darab tökéletes macaron elkészítése volt, háromféle ízvilágban.

Mestercukrász

Roli annyira stresszelt a verseny során, hogy rosszul lett – Forrás: RTL Klub / Mestercukrász – videó

A versenyzők közül Rolinak a krémjeivel gyűlt meg a baja. Először újra kellett csinálnia az angolkrém alapot, ami másodjára túl ikrás lett, és a savassága sem volt jó. Próbálta feljavítani, de nagyon ideges volt amiatt, hogy nem tudja tökéletesen teljesíteni a feladatot, így aztán feszülten vitte ki a zsűri elé a macaronokat. A barna színűbe mogyorókrémes-tökmagos töltelék került, a pirosakba meggykrémes, a zöldekbe pedig sárgabarackos, és pluszban szívecskékkel is kedveskedett Liptai Claudiának. A versenyző annyira izgult az eredményhirdetés alatt, hogy rosszul lett és néhány percre el is hagyta a Mestercukrász konyháját.

Kimehetnék? Rosszul vagyok!” – mondta a zsűrinek Roli, aki nem bírta tovább és kiszaladt a stúdióból. Utólag elmondta a kamerák előtt, hogy annyira felhergelte magát a kóstoláson, hogy egyik percről a másikra rosszullét jött rá, s azt érezte, hogy kicsúszik alóla a talaj.

Rendkívül stresszes embernek vallom magamat, rendkívül fel tudom húzni magamat kis dolgokon is, és ez a fajta stressz, ami itt van a versenyben, az egyfajta rosszullétté nőtte ki magát” – magyarázta Roli a történtek után.

A drámai pillanatok után Liptai Claudia sietett a versenyző segítségére: a műsorvezető kiment utána, érdeklődött, hogy van, majd visszakísérte a stúdióba. “Jó érzés volt őt látni, illetve, hogy törődött velem” – vallotta be a versenyző.

Olvass még a Mestercukrász 2. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top