nlc.hu
Sztárok

Ők a Mestercukrász középdöntősei

Megvannak a Mestercukrász középdöntősei, Rácz Jenő megizzasztotta a versenyzőket

A középdöntő hetében már csapatokban kell sütniük a Mestercukrász versenyzőinek.

A Mestercukrász 2. elődöntőjének utolsó napja alaposan feladta a leckét minden versenyzőnek. Az egyik csapatot monodesszert-kockákkal izzasztották meg. A vizsgafeladat kóstolás után Roland került a veszélyzónába.

A Mestercukrász

A Mestercukrász zsűrije – Fotó: Sajtóklub

A másik csapat tagjai Rácz Jenő személyében kaptak egy szigorú és tempós vendégséfet. A Michelin-csillagos séf egy „egyszerű”, 60 perc alatt elkészíthető desszertet hozott a játékosoknak, annak elkészítését diktálta a versenyzőknek.

Rácz Jenő

Rácz Jenő, mint vendégséf a Mestercukrászban – Fotó: Sajtóklub

Rácz Jenő távozása után a zsűritagoknak meg kellett beszélniük, hogy ki lesz az a versenyző, aki veszélyzónába kerül Roli mellé. Barbara teljesített a leggyengébben a második fordulóban és a zsűri úgy ítélte meg, hogy ő az, akinek a középdöntő kapujában el kell hagynia a konyhát.

Mestercukrász,

Barbi számára ért véget a Mestercukrász – Fotó: Sajtóklub

A pénteki adása végére tehát meglett a Mestercukrász középdöntős csapata: Jelly (Grkovic Jelena “Jelly”), Szabi (Kottmayer Szabolcs), Gábor (Gsáki Gábor), Geri (Beleznay Gergely), Kata (Rab Kata), Roland (Magyar Roland), Rebi (Krupa Rebeka), Roxi (Rábai Roxána) és Zsombi (Panka Zsmbor). 

Olvass még a Mestercukrászról az nlc-!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top