nlc.hu
Sztárok

Majdnem betett Kefirék kapcsolatának az alváshiány

Kefir és párja kapcsolata majdnem ráment a kialvatlanságra

Alvásbeli különbségeikről vallott a sztárpár.

Kefirnek (Kecskés Tibor) és párjának, Mariannak nagyon eltérőek az alvási szokásaik, például ők külön fekszenek le aludni nyáron. A pár a Fókusz kamerája előtt arról is vallott, hogy a kialvatlanságra egyszer majdnem ráment a kapcsolatuk.

Kefir és párja

Alvási szokásaikról mesélt Kefir és párja, Marian (Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central)

„Csak akkor tudok elaludni, ha motoszkál a tévén valami” – mondta el az énekes, míg kedvese ezt ki nem állhatja. „Ha a tévén világít egy gomb, már attól megőrülök” – árulta el Marian.

Amikor Marian és Kefir megismerkedett egymással, teljesen más ritmusban éltek. A lány egy ruhamárkánál volt területi képviselő és járta az országot. Hétvégenként pedig, hogy együtt lehessenek, Kefirt kísérte a fellépésekre. A munkát és a szerelmet csak annak árán tudta összeegyeztetni, hogy alig aludt. A kialvatlanság miatt azonban folyamatosan ingerült volt, majdnem ráment a kapcsolatuk.

„Amikor már élőhalott voltam, akkor fordult elő, hogy egyszer elaludtam a kocsiban vezetés közben, és az utolsó pillanatban keltem fel. És tényleg az volt az a perc, akkor a Tibi is azt mondta, hogy nem éri meg nekem ezt csinálni. Amit én nagyon sajnálok, mert imádtam a munkámat, de ott döntenem kellett, hogy vagy vele élek és őt segítem, vagy pedig dolgozok tovább” – mesélte Marian, aki ezek után felmondott. Ám a párnak most sincs egyszerű dolga, Marian ugyanis pacsirta, Kefir pedig bagoly típus.

„Teljesen rendszertelen az életem. Van, hogy amikor dolgozom, stúdiózok, dalt írok, hangszerelek, azt általában szeretem éjszaka csinálni, és mindenféle adminisztrációs dolgot is szeretek éjszaka csinálni, mert akkor nem csörög a telefon, csend és nyugalom van. Úgyhogy nem fekszek le vele együtt aludni esténként, hanem én akkor elvégzem a munkámat és hajnali 1-2 óra körül csatlakozok. Téli időszakban pedig, amikor nincs annyi elfoglaltságom, akkor viszont egy csomószor lefekszünk 10-kor, 11-kor” – magyarázta az énekes.

Olvass még Kefirékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top