nlc.hu
Sztárok

Aktív nyugdíjas Endrei Judit

Kritizálják Endrei Juditot, mert túlságosan aktív nyugdíjas

Rengeteg projekten dolgozik az író, műsorvezető, emiatt gyakran beszólnak neki.

Endrei Judit ki sem látszik a munkából: 4 műsort is csinál, blogol, sőt egy Facebook-közösséget is fenntart, szabadidejében pedig utazgat. A 69 éves műsorvezető aktív élete azonban sok követőjének szúrja a szemét. A Reggeliben elárulta, hogyan kezeli a negatív megjegyzéseket.

Endrei Judit

Endrei Judit imádja, hogy ki se lát a munkából  – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

„Azért engem nem feltétlenül szeret mindenki. Ez nem baj, így van rendjén. Olykor kapok egy-egy megjegyzést, hogy ‘Ebben a korban miért nem élek én már nyugdíjas életet?’ Erre azt szoktam mondani, hogy nekem ez a nyugdíjas élet, és én ezt képviselem, hogy ‘maradj aktív!’, ‘légy tevékeny!’, ‘mozdulj ki a környezetedből!’, ‘járj emberek közé!’, ‘járd be a világot, de járd be az országodat!‘” – mondta.

Endrei Judit a számos projektjéről is beszélt a Reggeliben: „Ott vannak a műsoraim, ami egészségről, kortársaimról, de nem az öregedésről szól. Kitaláltam most egy sorozatot magamnak, hogy ‘Nők a nagyvilágban’. (…) A Szentendrei Szalonnak volt egy jó kis évada, ott művészeket mutatunk be. Úgyhogy én imádom az életemet”.

„Azt hívok meg, akit kedvelek, aki a szívemnek kedves. Nyugodtan, jólesően beszélgetünk. Nem kell sietni, nem kell kapkodni. Ez most egy jutalomjáték, úgy tekintek rá, mert életem főművein már rég túl vagyok, de ezt élvezem, szeretem” – vallotta be a YouTube-csatornáján is futó, beszélgetős műsorairól.

Olvass még Endrei Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top