nlc.hu
Sztárok

ByeAlex kiáll Opitz Barbi mellett

ByeAlex: „Akik most nevetgélnek az Opitz Barbi ügyén, szerintem filléres képmutatók”

ByeAlex szerint nem férfi, akit ilyet tesz.

Ahogy arról az nlc elsőként beszámolt, Opitz Barbiról egy privát videót szivárogtatott ki az exe, ami gyorsan elkezdett terjedni a neten. Az énekesnő megpróbált a dolgok elé menni és kiadott egy közleményt. 

Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott” – írta Barbi, aki azt is tisztázta, hogy megtette a szükséges jogi lépéseket. Az utóbbi pár napban többen is kiálltak mellette, korábban Fluor Tomi írt róla, a minap pedig ByeAlex osztotta meg a véleményét az üggyel kapcsolatban.

ByeAlex

Fotó: RTL

„Akik most nevetgélnek az Opitz Barbi ügyén, szerintem filléres képmutatók. Nehezen tudom elképzelni, hogy mióta net meg telefonok léteznek, emberpárok nem küldenek egymásnak 1-1 intim üzenetet. Előfordulhat, hogy a szerelem miatt aztán mégis rossz döntéseket hozunk meg… sajnos ennek az áldozata lett Barbi… Őszintén remélem, hogy még a jövőbeli buszbérletre való árát is leperli arról a csicskáról, aki ilyet tett vele… milyen férfi az ilyen?” – írta ByeAlex a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top