nlc.hu
Sztárok

Curtis cáfolja, hogy visszaesett

Curtis cáfolja, hogy visszaesett volna: „Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak”

Állítja, a jelenlegi állapota köszönőviszonyban sincs a régivel.

Ahogy arról az nlc is beszámolt: Curtis és Majka ismét szakítottak, ezúttal úgy tűnik, végleg vége a munkakapcsolatuknak. A rapper ugyanis újra drogokhoz nyúlt, ám biztosította a rajongókat, hogy ismét győzedelmeskedni fog. Az utóbbi napokban több hír is napvilágot látott a függőségével kapcsolatban: egy ismerőse azt mondta az egyik napilapnak, hogy a villányi fellépésük előtt rá kellett rúgni az ajtót, mert senki nem érte el telefonon, nem tudták, hogy mi van vele – ezt ő azonban cáfolja.

Curtis

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Láttam a mai »híreket«… Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem felesleges. Úgyis egyoldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább. 1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal, ami most történt és amiben éppen vagyok.

2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint anno mikor azt írták engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! (…)  Ami még nagyon fontos!!! Emberek, akik ilyeneket írnak ,hogy »erős vagy« meg »le fogod tudni tenni«. Pont ugyanolyanok mint ezek az újságírók és azok az emberek, akik tönkre akarnak tenni éppen! RENDBEN VAGYOK ÉS LESZEK IS. Csak a piócák végre takarodjanak az életemből” – írja a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top