nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla szerint a párja igazi Jason Statham

Megyeri Csilla szerint a párja kiköpött Jason Statham

Megosztja a kommentelőket a fotó.

Megyeri Csilla párja, akivel az Ázsia Expresszt is megjárta, két évvel ezelőtt egy fogadás miatt 22 kilótól szabadult meg és iszonyúan kipattintotta magát.

megyeri csilla molnár zsolt

Fotó: Instagram

„(…)Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy megcsinálta azt, amit a fejébe vett. Áprilisban, egy bolondos házibuliban Zsolti fogadott egy kedves barátunkkal (ez a nyár nálunk a fogadásokról szólt) – röviden a lényeg: szeptember 1-ig 6, azaz hat darab kockát kell villantania. Zsolti azt mondta, hogy már csak azért is megcsinálja. A másik fél pedig erősen kételkedett benne. A fogadás tárgya egy utazás volt – szóval Zsolti erősen motivált volt” – írta korábban az influenszer, aki legújabb posztja szerint motiválni szeretné a párját, hogy ismét hozza magát formába.

„Van egy Jason Stathamem. Próbálom motiválni Zsoltit… Hátha össze tudja most is hozni azt, ami két éve sikerült neki. Egyébként szerintetek is van hasonlóság?!” – írta Instagram-oldalán Csilla. A kommentelőket egyébként megosztotta a kérdés, sokak szerint valóban hasonlít a filmsztárra, ám vannak olyanok, akik azt mondják, hogy semmi hasonlóság nincs a két férfi között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top