nlc.hu
Sztárok

Curtis Majka nélkül is koncertezik tovább

Curtis nagy bejelentést tett a jövőjéről

Curtist nem állíthatják meg az olyan apró dolgok, mint a szakítás Majkával.

Néhány napja, egy kihagyott fellépésük után robbant a hír, miszerint Curtis és Majka mostantól (ismét) külön utakon folytatják. Egyesek tudni vélték, hogy a szakmai szakítás hátterében ezúttal is a rapper drogproblémái állhatnak, ám Curtis határozottan kiállt magáért, és hangsúlyozta: nem esett vissza. Hogy pontosan mi lehet a valódi oka Majka és Curtis szétválásának, azt nem lehet tudni, az viszont tény, hogy a közönséget döbbenetesen hirtelen érte ez a fordulat. Főleg azért, mert a zenészeknek még egészen augusztusig vannak meghirdetve a koncertjeik.

Curtis

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Éppen ez az oka egyébként annak is, amiért korábban a szakértők úgy számolták: a szakítás Curtisnek komoly anyagi károkat, egészen konkrétan akár 10 millió forintos veszteséget is okozhat, hiszen az előadó elsősorban a fellépésekből él. Az egészen eddig meg sem fordult a fejekben, hogy Curtis esetleg szólóban menne tovább. Pedig úgy néz ki, hogy valószínűleg egész végig pontosan ez volt a rapper elképzelése, és talán a Majkával való különválás nem is jött olyan hirtelen. 

Curtis az Instagramon jelentette be a következő – már nyilván jó ideje leszervezett – fellépéseit. „Heti menet” – olvasható a posztban, ami egyúttal azt is jelenti, hogy Curtis nem áll meg, egyedül folytatja a koncertezést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top