nlc.hu
Sztárok

Már tudjuk, hogy miből él Csuti új párja, Gina

Egy poszt alatti kommentfolyamból derült fény arra, mivel keresi a kenyerét Csuti új párja

Hiszen több kommentelőben felmerült ez a kérdés.

A Redditen nemrég Szabó András Csuti új szerelme, Gina volt a téma, akiről az egyik felhasználó nem túl kedves hangnemben írt:

Nektek mi a véleményetek Csuti új párjáról? Csak nekem nem szimpi? Ismeri valaki, sztorik róla? Én akárhány képet látok róla, mindenhol olyan rumlis a háttér, hogy néha már inkább kitakarja.

Ritkán fordul elő, hogy egy ilyen megjegyzésre maga az érintett reagáljon, most mégis ez történt – szúrta ki a Bors.

Csuti és Gina

Csuti és új párja, Gina (fotó: Csuti Instagram oldala)

A hozzászólásában Gina kifejtette, hogy ő nem influenszer, ezért nem kell megfelelnie másoknak, és a kupira is volt magyarázata (az egyik képnél csak pokrócokat és laptopokat látni, a másik pedig egy barátnője hotelszobájában készült, ahol ruhák vannak itt-ott), de a lényeget a végére írta azzal, amikor megjegyezte, hogy sosem a külsejéből vagy a social mediából akart megélni. Amire rá is vágták a kérdést: „Akkor mi a becses foglalkozásod, ha szabad tudni?”

És Gina itt sem tért ki, hanem válaszolt:

Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom, volt pár „modellfotózásom”, smink, esküvői ruha – de teljesen civil vagyok.

Most már ezt is tudjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top