nlc.hu
Sztárok

Járai Máté nem hajlandó félelemben élni a támadások ellenére sem

Rengeteg támadás éri, de Járai Máté nem hajlandó félelemben élni

A boltban, de még a saját házuk előtt is érik atrocitások Járai Mátét és Kírát, de azt mondják: nem lehet őket megfélemlíteni.
Járai Máté

Járai Máté a Budapest Eye Egy ágyban című műsor vendége volt a napokban, ahol elmesélte, hogy a Nyerő Páros óta mennyi kritikának és támadásnak vannak kitéve. „Most a kis házunk előtt tele van kakálva az autóbeálló… a Kírát meg egyszer elgáncsolták egy világmárka üzletben a szemem láttára. Egyértelműen Nyerő Páros-néző volt. És futott oda a biztonsági őr, hogy jól látta ezt? Egy hatvanas nő volt” – idézett fel egy konkrét esetet. 

A színész-műsorvezetőt most megkereste a Blikk, hogy mondja el: mégis hogyan éli meg az ilyen és ehhez hasonló folyamatos bántást. „A XXI. században az ismert emberek bokszzsákokká váltak, ez ellen nincs mit tenni. Tudom persze, azt is, hogy talán túl sok mindent mondtam el magamról, de hiszem, hogy ha az életem bármelyik részének vállalása akár egyetlen embernek is segít, akkor már megérte. Még akkor is, ha közben el kell viselnünk, hogy sokan rajtunk vezetik le a feszültséget. Jó célpontnak tartanak amiatt, mert máshogy élünk”– válaszolta Máté. Hozzátette, hogy ő és felesége, Kíra a támadások nagy részét még a páros vetélkedőműsor ideje alatt kapták.

„Szerencsére ritka az olyan szélsőséges megnyilvánulás, mit az a bolti gáncsolás, és száz olyan ember mellé, akik az életvitelünk miatt elfordultak tőlünk, jut 110 olyan, akik nem. Nem gondolom, hogy odáig fajulna a gyűlölködés, hogy rendőrségi ügy legyen bármelyikből is” – magyarázta a sztár, és hangsúlyozta, hogy az ilyen megdöbbentően extrém esetek ellenére sem hajlandó „félelemben élni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top