nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi bikinis fotója

Megőrülnek a rajongók Szabó Zsófi bikinis fotójáért

Szabó Zsófit nem érdekli, mit pletykálnak a magánéletőről, inkább bombaformát villant.
Szabó Zsófi

Néhány hete még Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása volt a téma, most viszont már arról találgatnak a rajongók, hogy a két sztár talán ismét egymásra talált. A fanokat teljesen lázban tartja a kérdés, egy valakit viszont cseppet sem érdekel: magát Zsófit.

Ő ugyanis jelenleg a legjobb életét éli: egyre jobban érzi magát lelkileg, fizikailag pedig egyenesen a topon van. Most pedig, hogy itt a nyár, egyre gyakrabban megmutatja azt a bomba alakját, amiért egyébként nagyon kemény diétával és edzéssel meg is dolgozott. De erre egyébként is alkalma nyílt az utóbbi időben, ugyanis ahogy azt a rajongóival nemrég megosztotta: a világ egyik legismertebb fehérneműmárkájának hazai nagykövete lett. 

A legújabb képek is egy ilyen kampányfotózás alkalmával készültek, de a rajongókat valójában nem érdeklik a fényképek háttere. Ők csak szimplán el vannak ájulva a kedvencüktől, amit a kommentszekcióban – amit bókokkal és szívekkel árasztottak el – és lájkolás formájában – a poszt majdnem 7 ezer kedvelésnél tart – mutatnak ki. Kimondhatjuk tehát, hogy Zsófi posztja elsöprő sikert aratott a követői körében. Ha te is kíváncsi vagy a fotókra, akkor IDE kattintva megnézheted őket.

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top