nlc.hu
Sztárok

Szögeczki Ági a gyereke apjáról

Szögeczki Ági a gyereke apjáról: „Sok közöttünk a súrlódás”

Patrik semmit nem érzékel a kettejük közötti feszültségből.

Szögeczki Ági egyedülálló anyaként neveli a gyermekét, hiszen olasz párjával már régóta nincsenek együtt. Azt mondja, jól veszi az akadályokat és a családja is nagyon sokat segít neki.

Szögeczki Ági

Fotó: TV2

„Jövő héten lesz éppen 9 éves Patrik – kezdi a Mokkában Ági. – Mindig egyedülálló szülőként vagyok itt (a műsorban – a szerk.), de én ezt mindig örömmel mondom. Nekem soha nem okozott problémát, hogy egyedül nevelem a gyerekemet. A nyári szünet alatt nagyon nehéz a logisztika, de megoldom. Fantasztikus családdal vagyok megáldva, a nagyszülőkre pedig egyébként is szüksége van a gyereknek. Ha úgy alakul, egyetlen telefon és akár éjfélkor is jönnek nekünk segíteni.”

Patrik édesapja Olaszországban él, ahogy a nagyszülők is, így viszonylag gyakran látogatják meg őket, ám a koronavírus kezdete óta először voltak Rómában. „Patrik édesapja olasz és az olasz nagyszülők kint vannak Rómában. Viszont a Covidnál nagyon komolyan vettem a szabályokat és sokáig nem repültem, biztonságosabbnak tartottam. A vírus óta először repültünk, és az első utunk oda vitt, hogy találkozzon velük Patrik” – mondta Ági, aki arra is kitért, hogy sokáig nem volt túl jó a viszonya a gyermeke apjával.

„Jó apuka és rendszeresen látogatja a fiát, de közöttünk nagyon sok súrlódás volt, ezt most próbáljuk helyrehozni. Főleg, hogy Patrik egyre nagyobb” – állítja az egykori VV-sztár, majd hozzátette, a fia nem érzi, hogy a szülei viszonya nem túl jó és reméli, ez később is így lesz, ám dolgoznak a megoldáson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top