nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente magánélete

Túl van a fájdalmas szakításon Harsányi Levente

Jelenleg egyedül él az 52 éves műsorvezető, de nem magányosan.

Harsányi Levente és gyermekei anyja, Ági évek óta külön élnek, a műsorvezető azonban nagyon örül annak, hogy a jó kapcsolat a mai napig megmaradt közöttük. Két éve egy fájó szakításon van túl, de nincs újabb társ az életében, jól érzi magát így is.

Harsányi Levente

Egyelőre nincs új társ Harsányi Levente életében – Forrás: Hal a tortán / Super TV2

Igaz, hogy egyedül élek, de ez nem azt jelenti, hogy magányos is vagyok. Hanem azt, hogy bárkivel lehetek” – jegyzi meg talányosan a BEST magazinnak adott interjúban.

A gyerekei – a 13 éves Nándika és a 7 éves Lilla – jelenleg Balatonfenyvesen nyaralnak a nagymamánál. “Amikor csak időm engedi, rohanok le hozzájuk a Balcsira. (…) A fiam remekül beszél angolul, de spanyolul és olaszul is szeretne megtanulni. Hozzám hasonlóan ő is Barcelona-drukker. (…) Számtalan dolog érdekli, most épp vállalkozó szeretne lenni, hogy sok pénzt keressen” – meséli Harsányi Levente, aki a Petőfi Rádiótól való távozása után immár a Sport Rádióból, Risztov Évával ébreszti reggelente a hallgatókat. “Azóta még több idő jut a gyerekekre” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Harsányi Leventéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top