nlc.hu
Sztárok

Lady Gaga bajban

Óriási hiba: Lady Gaga kutyasétáltatójának támadóját véletlenül szabadlábra helyezték

Tavaly egy fegyverrel támadt rá Lady Gaga kutyasétáltatójára a férfi, aki három hónapja szabadlábon van egy adminisztrációs "baki" miatt.

Egy adminisztratív hiba miatt a rendőrség véletlenül szabadon engedte az a 19 éves férfit, aki tavaly egy fegyverrel támadt rá Lady Gaga kutyasétáltatójára – írja a twn.hu. A kutyasétáltató, akit többször is mellkason lőttek, túlélte, de elköltözött Los Angelesből, mert félt a támadótól. Úgy tűnik volt is, miért.

Ryan Fischer sokáig élet-halál között lebegett, az énekesnő kutyái közül kettőt pedig elvittek a támadók, akik után hajtóvadászat indult. A bulldogok egyike, Asia el tudott menekülni, Gustavot és Kojit magukkal vitték a rablók, a támadást pedig rögzítette egy biztonsági kamera is. Lady Gaga 150 millió forintnyi dollárt ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az ebeket, akiket végül egy nő hozott vissza, aki azt állította, egy fához kötve talált rájuk. Később azonban őt is letartóztatták.

Szerdán az illetékes rendőrhatóság bejelentette:

a kutyasétáltató férfira lövéseket leadó 19 éves fiatalembert áprilisban egy adminisztratív hiba miatt szabadlábra helyezték.

Elmondásuk szerint fegyveres van és veszélyes. A bejelentéssel egyidőben nyomravezetpi díjat is kitűztek a férfi fejére, így aki segít a nyomára bukkanni, 5000 dollárt azaz közel 2 millió forintot kaphat. Már három hónap telt el azóta, hogy a férfi szabadon távozhatott a sittről.

Tavaly egy fegyverrel támadt rá Lady Gaga kutyasétáltatójára a férfi, aki három hónapja szabadlábon van egy adminisztrációs "baki" miatt.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top