nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs Opitz Barbi videójáról

Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Opitz Barbi privát videójával kapcsolatban

Szerinte borzasztóan kiszolgáltatott helyzetbe került az énekesnő.

Két héttel ezelőtt kezdett el keringeni a neten Opitz Barbi privát videója, amit előző párjának küldött, ám a férfi kihasználta az énekesnőt és közzétette a felvételt. Az előadó egy közleményt is megosztott, mely szerint megtette a szükséges jogi lépéseket. Azóta az is kiderült, hogy többmilliós büntetésre számíthat Barbi exe, ha bűnösnek találják.

A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is körbejárták a témát, a rádiós elmondta a véleményét az énekesnő volt párjáról és mindazokról, akik tovább osztották, vagy egyáltalán megnézték a felvételt.

Sebestyén Balázs

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Ne legyünk álszentek, mi is megnézzük. Elítéljük, aki szivárogtat, de tápláljuk azzal, hogy megnézzük. Ez kettős dolog. (…)Ha igazán védeni akarnád Opitz Barbit, és ott lenne előtted a link, azt mondanád, nem nézem meg, mert tartozom ennyivel az áldozatnak. (…)Nagyon szemét a barátjától, hogy ezt megtette. Borzasztó kiszolgáltatott helyzet. (…)Borzasztó lehet ezt nőként átélni, a testedet viszontlátni, hogy azzal mi történik. Felér egy megerőszakolással, hogy mindenki ezt csámcsogja. Olyan, mintha mindenki beléd látna” – idézte a story.hu a rádiós műsorvezetőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top