nlc.hu
Sztárok

Vásáry André az amerikai útjáról

Amerikai karrierrel kacérkodik Vásáry André: „Borzalmasan bonyolult, nagyon nehéz”

Nemrég tért haza amerikai körútjáról az énekes, aki nem csak a kikapcsolódásra fókuszált az útja során.

Több mint 5 hétig volt Amerikában Vásáry André, aki a körútja során számos helyszínen járt. Élményeiről a Mokkában mesélt.

Vásáry André

Hazatért amerikai körútjáról Vásáry André – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Tanultam Amerikában, 20 éve folyamatosan járok ki. Kint kialakultak barátságok, szinte családi színvonalú kapcsolatok, és amikor tehetem és úgy van lehetőségem, akkor kimegyek. És így történt idén is” – indokolta, miért pont Amerika felé vette az irányt. Arra a kérdésre, hogy valami munkát is belecsempész-e ilyenkor az amerikai útjaiba, a 40 éves énekes a következőket vallotta be: “Vannak kisebb-nagyobb próbálkozások, megbeszélések, de ezeken én mindig nagyon óvatos vagyok“.

Borzalmasan bonyolult, nagyon nehéz” – mondta el az amerikai karrierépítésről. “Jó eljátszani a gondolattal, de engem ez egyre inkább nem érdekel, mert látom, hogy kint mennyire bonyolult, de vannak különféle lehetőségek. Meglátjuk, hogy alakul-e valami vagy nem” – nyilatkozta sokat sejtetően a Farm VIP 1. évadában is bizonyító Vásáry André.

Arról is beszélt, hogy melyik részén járt most Amerikának: “Az elmúlt 5 év az egyértelműen a nyugati oldal, előtte főleg inkább a keleti. Most Los Angeles, San Francisco, San Diego, Hawaii. (…) Ha külföldön vagyok, akkor minél több dolgot szeretek megismerni. (…) Nagyon jó volt. Barátoknál voltunk, és az meg külön élmény“.

Olvass még Vásáry Andréról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top