nlc.hu
Sztárok

Férjéről mesélt Barta Sylvia

„Ő mindenben támogat” – férjéről mesélt Barta Sylvia

A műsorvezető egyre többet van jelen Instagramon, ahova a legtöbb fotóját párja készíti róla.

Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa 20 éve él boldog házasságban, de nagyon ritkán enged belátást a magánéletébe. Most a Mokkában kivételt tett, és csopaki nyaralójukban fogadta a kamerákat, ahol mesélt kedveséről, Ádámról is. 

Barta Sylvia

Barta Sylvia a Mokkában

Sylvi elmondta, hogy az elmúlt időszakban az életében sok minden változott, ugyanis most már nem csak időjós szerepben van, hanem a Mozdulj! című műsort is ő vezeti, emellett pedig rendszeresen jelen van a közösségi oldalakon. Az, hogy erről kedvese mit gondol, azt is megosztotta.

Én azt gondolom, hogy ő mindenben támogat. Amit én kitalálok, akkor ő támogat abban, hogy az a lehető legjobban sikerüljön, hogy sikeres legyen. Igazából elindultam egy olyan úton, amikor vissza kerültem a televízióba, amiről fogalmam sem volt, hogy ez majd hogy fog működni. Tele voltam félelemmel, hogy vajon nem vagyok-e túl öreg már hozzá, hogy újra képernyőn legyek, fogom-e szürkeállománnyal bírni, mert állandóan el vagyok foglalva a család dolgaival, és vajon emellett a televízió és az ottani munka hogy fér meg. De bele jöttem” – mondta a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top