nlc.hu
Sztárok

Béres Alexandra akkor és most

A 46 éves Béres Alexandra kirobbanó formában van

Béres Alexandra 46 évesen jópár évet letagadhatna.

Béres Alexandra a sportot tekintve nem a fitnesz volt az első sportág, amit kipróbált. Korábban élvonalbeli ritmikus sportgimnasztika versenyző volt. Azután az első kiemelkedő eredményt 1994-ben, 18 évesen érte el, amikor elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet.

Béres Alexandra akkor és most

Béres Alexandra semmit sem változott az évek alatt. (Fotó: Archívum Story-Best / Central Médiacsoport / Central

1999-ben ismét magyar bajnok lett és az európai bajnoki címet is elnyerte. Sok cég és termék reklámarcaként találkozhatunk vele a tévékben és számos magazinban.

26 éve mondták ki férjével a boldogító igent

Béres Alexandra és férje, Barna Krisztián 26 évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, két kislányuk született: Panna 2009-ben, Flóra 2014-ben.

Béres Alexandra akkor és most

(Fotó: solwee/Birton Szabolcs)

“Nagyon fontos, hogy képesek legyünk igazán szeretni a társunkat a hibáival együtt. Úgy, ahogy megismertük. Ne akarjuk megváltoztatni. Ha ezekkel az alapokkal indulunk, jó eséllyel hosszú kapcsolatunk lesz, legalábbis így gondolom. Egy jó kapcsolathoz kell még egy nagy adag vonzalom, tisztelet, humor és közös élmény. Krisztiánban nagyon sok olyan tulajdonság van, amit igazán szeretek” – árulta el 2020 novemberében a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top