nlc.hu
Sztárok

Még mindig zaklatják Balázs Klárit

„Voltam már a rendőrségen ezzel kapcsolatban” – továbbra is zaklatják Balázs Klárit

Már az is megfordult a fejében, hogy letörli magát a közösségi oldalakról.

Évek óta megkeserítik Korda György felesége, Balázs Klári életét a zaklatói. Az énekesnő nemcsak rosszindulatú kommenteket kap, hanem konkrétan halálos fenyegetéseket is. 

Balázs Klári

Balázs Klári (Fotó: Olajos Piroska)

Pár hónapja úgy tűnt, vége a már három éve tartó pokolnak, mert Klári kiderítette, kik állnak az ügy mögött és azt mondta, rendőrséghez fordul. Ám a mocskolódások és a fenyegetések továbbra sem csitultak. 

„Három éve tart már ez a kálvária, és nem csak arról van szó, hogy külföldi szerverekről működő kamuoldalak hülyeségeket írnak rólam, például azt, hogy alkoholista vagyok, valamint nem létező csodacseppeket árulnak a nevemmel. Ennél sokkal komolyabb a baj! Hat név van a fejemben, valamint a Balázs Klári rajongói oldal a Facebookon. Ezek beteg emberek, feltörték a levelezésemet, minden fellépésünkre eljönnek, be van osztva, hogy melyikük melyik koncertre megy, és aljas, pofátlan dolgokat művelnek – mondta a Borsnakaz énekesnő. – Voltam már a rendőrségen ezzel kapcsolatban, de a kiberbűnözéssel szemben nehéz eljárni. Pedig már fenyegetnek is: »Tönkreteszlek, kicsinállak« – ilyeneket írnak.  Szívem szerint a hivatalos oldalunkat is letörölném, annyira nem szeretném kitenni ennek a pszichémet, de ezt nem tehetem meg a rajongókkal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top