nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka a Miss Balaton-versenyzőkről

Nagy Réka: „Megtapasztaltam a modellkedés árnyoldalát is”

A modell úgy látja, a versenyzők minden tanácsát megfogadják.

Augusztus 13-án átadja a koronáját Balogh Eleni, a Miss Balaton előző győztese. A lányok már gőzerővel készülnek a végső megmérettetésre, a mentoraik pedig nagyon sokat segítenek nekik. Nagy Réka ebben az évben került be a Miss Balaton-családba és felhasználva évtizedes tapasztalatát, próbál minél több tudást átadni a lányokat.

„Próbálom átadni a lányoknak, amit 17 éves korom óta egyedül megtapasztaltam a modellvilágban, hiszen mi még nem kaptunk ilyen tanácsokat. Óriási szerencséjük van, hiszen a Miss Balatonban egy nagyon profi stáb áll mögöttük és minden téren segítséget kapnak – ők pedig ezért végtelenül hálásak. Arra buzdítom őket, hogy legyenek önazonosak és mindent tegyenek bele, én a gyakorlásban és a befektetett munkában hiszek, szerintem ez hozza meg a kívánt eredményt. Azt szeretném elérni, hogy mindaz, amit én vagy akár más mentorok tanítanak nekik, beépüljön náluk és hasznosítsák úgy, ahogy ők ezzel azonosulni tudnak” – kezdi a modell-műsorvezető.

Nagy Réka

Fotó: Instagram

Minden mentorhoz tartozott egy csoport, akikkel a kezdetek óta foglalkoznak: Nagy Réka csapatából öten kerültek be a legjobb 12-be. „Az elejétől kezdve azt mondom nekik, hogy legyenek egymás mellett és segítsék a másikat, ne közvetlen konkurenciaként tekintsenek a versenytársaikra. Nyilván csak egy lányé lehet a korona, de az elmúlt években már bebizonyosodott, hogy annak is van lehetősége érvényesülni a későbbiekben ebben a szakmában, aki nem ér el dobogós helyezést” – mondja Nagy Réka, aki a karrierje során sokszor megtapasztalta a túlzott versengés következményeit.

Nagyon sok rosszat is tapasztaltam, éppen ezért próbálom a másik irányba terelni őket. Én áldozatául estem más modellek túlzott versenyszellemének, megtapasztaltam a modellkedés árnyoldalát is. Pont ezek miatt a tapasztalatok miatt fogadtam meg, hogy segíteni fogom a lányokat és arra tanítom őket, hogy tiszteljék a társaikat. Sok mindent elmond egy emberről, hogy miként viszonyul másokhoz.

Réka azt mondja, bár közel került a mentoráltjaihoz, minden versenyzőre egyenlőként tekint. „18 lánnyal kezdtem, egy kis családként funkcionáltunk, közel is kerültünk egymáshoz, végül öten jöttek velem a döntőbe. Ez azonban nem szabad, hogy befolyásolja a munkámat, hiszen most a 12 döntőssel foglalkozom, és őket is nagyon megszerettem az elmúlt időszakban. Jó látni, hogy mennyit fejlődnek akár már pár órán belül is. Látszik rajtuk, hogy nagyon akarják ezt és odateszik magukat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top