nlc.hu
Sztárok

Így próbál Balin Rubint Réka és Andrei Mangra a DWTS-ra

DWTS: Rubint Réka még a tengerparton is próbál – fotó

Balin készül Andrei Mangrával a táncos show-műsorra.

Mint arról beszámoltunk, Rubint Réka elvitte a Balira szervezett Alakreform-táborába a táncpartnerét, Andrei Mangrát is, hogy ne maradjon le a Dancing with the Stars-ra való felkészülésben. A fitneszlady a közösségi oldalán mutatta meg, milyen elánnal gyakorolnak a táncos show-műsorra.

Rubint Réka

Rubint Réka és Andrei Mangra a Dancing with the Star[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]s 3. évadának versenyzői között (Fotó: Sajtószoba)

A páros még a tengerparton is készül. Rubint Réka kiposztolta, ahogy éppen egy emelést próbálnak el a homokban. „Nincs megállás” – írta a fotóhoz, hozzátéve: #mindenholpróbálunk.

Rajongói már tűkön ülnek, hogy a Dancing with the Stars-ban láthassák őt és Mangrát. „Fantasztikusak vagytok, lesztek!”, „Nyerő páros!”, „Nagyon várom az első produkciótokat!”, „Jó pasi és jó nő, szuperek lesztek”, „Szuper a tanár, szuper a tanítvány! Nagyon jók vagytok együtt!” – olvasható a kommentek között.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top