nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba lebukott a lánykérés előtt

Vastag Csaba lebukott a lánykérés előtt, a párja látta a szervező e-mailjét

Ettől függetlenül nyilván örült, hogy szerelme megkérte a kezét.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, pár nappal ezelőtt eljegyezte a párját Vastag Csaba. A semmiből jött ez a szerelem, de olyan érzéseket mozgatott meg benne, amelyekre korábban nem volt példa. A kapcsolatuk elején már a házasságot és a családalapítást tervezték, így nem volt meglepő, hogy viszonylag hamar sor került a lánykérésre. A minap a Fókusznak beszéltek a részletekről, így kiderült, hogy Evelin annyira nem lepődött meg, hiszen kedvese pár nappal az eljegyzés előtt lebukott.

Vastag Csaba és Evelin

Fotó: RTL

„Egy apró, pici kis hiba csúszott a számításba: sajnos kinyitottam a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy »Kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk veled megbeszélni!«. És ez volt kedden, úgyhogy volt két erős napom, ami azzal telt, hogyan feledtessem ezt vele” – mondta a műsorban Evelin, aki hozzátette, olyan hangosan mondta ki az igent, hogy jó messze hallhatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top