nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi luxosórája

Fluor Tomi keményen beszólt Tóth Gabinak a 7 milliós karórája miatt

Nem ment el szó nélkül az énekesnő luxusórája mellett.

Kiderült, Tóth Gabi csuklóját egy Rolex Submariner arany-acél óra ékesíti. Az énekesnő luxusórája körülbelül 7 millió forintba kerül. Fluor Tomi úgy érezte, meg kell szólalnia az üggyel kapcsolatban, nem kímélte az énekesnőt – írja a Blikk.

„Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben” – posztolta a zenész.

Fluor Tomi után Tóth Gabi férje is reagált a felesége luxusóráját bemutató cikkre – szúrta ki a bulvárlap.„Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll” – írta Insta-storyjában.

Tóth Gabi

Fluor Tomi belekötött Tóth Gabi drága órájába (Fotó: press.tv2.hu TV2)

A luxusórát villantó énekesnő egyébként nemrég arról írt a blogjában, hogy nem híve a luxustermékeknek. „Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. (…) Az elmúlt 2 év nagyon megtanított arra, hogy soha ne bízzam el magam. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top