nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik szakítás után újrakezdték

Katalin hercegnétől Justin Bieberig: sztárok, akik hosszabb-rövidebb kitérő után újra összejöttek

Felmelegítve tényleg csak a töltött káposzta jó? Ezek a hírességek rácáfoltak erre a mondásra, és a szakítás után újrakezdték a kapcsolatukat. Vannak köztük igazi rekorderek is, akik két évtizedet vártak a második eljegyzésre.

Sokszor mondják egy hullámvölgybe került párkapcsolat hallatán, hogy ha valaki el akar menni, akkor azt el kell engedni. Ám számos példa van arra is, hogy miután két egykori szerelmes búcsút intett egymásnak, idővel mégis adnak egy új esélyt a kapcsolatuknak.

A rekorder kedvencek

Lehetetlen ebben a témában nem főszereplőként beszélni Jennifer Lopezről és Ben Affleckről, akik 20 (!) év után jöttek össze újra. A Bennifer páros először 2002-ben kezdett randevúzni, s akkora volt a szerelem, hogy közös filmet és videoklipet is forgattak. Mindenki azt gondolta, hogy a színész és az énekesnő egymás mellett fog lehorgonyozni, de a szerelem mindössze két évig tartott, a kapcsolatuk 2004-ben ért véget. Úgy tűnik azonban, hogy Ben Géza Affleck és JLo nem csak a töltött káposztát szeretik felmelegítve. Tavaly tavasszal ugyanis ismét gyorshívóra állították egymás számát a mobiljaikban, és újrakezdték a kapcsolatukat. Ez annyira jól sikerült, hogy 20 évvel az első randijuk után, idén tavasszal a színész másodszor is eljegyezte Lopezt, ám ezúttal már nem szakítás lett a történet vége, hanem esküvő, amit Las Vegasban tartottak meg nyáron.

Ben Affleck Jennifer Lopez

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Marry Me Los Angeles-i premierjén (Fotó: Momodu Mansaray/Getty Images)

Esküvő előtti szakítás és békülés

Hódi Pamela és Tóth Bence esküvői előkészületei már nagyban zajlottak 2020 tavaszán, amikor májusban egy magazin címlapon közölte, hogy a focista és a híresség szakítottak. Akkor arról lehetett olvasni, hogy Pamela döntése végleges, és nem lát visszautat. Pár hónappal később azonban a békülés mellett döntöttek, és július végén már nemcsak a Balaton ugyanazon részéről posztoltak az Instagramon, de szemfülesek arra lettek figyelmesek, hogy Pamela újra hordja a jegygyűrűjét is. „Egy ideje már visszataláltunk egymáshoz” – írta később közösségi oldalán az influenszer, aki azóta feleségül ment a sportolóhoz, és egy kislánnyal, Evolett-tel bővült a családjuk.

Egy szakítás, amiről keveset tudunk

Ben Stiller 2000 májusában vette feleségül kolléganőjét, Christine Taylort Hawaiin. Érdekes találkozás volt az övék, mert 1999-ben egy olyan sorozat forgatása közben találtak egymásra, amely végül soha nem került képernyőre, a FOX csatorna még a pilot epizód előtt elkaszálta a projektet. Bár a széria nem futott be, annál sikeresebb és stabilabb lett Stiller és Taylor házassága. Több filmben és játszottak együtt, és már az esküvő után két évvel szülők lettek, amikor 2002-ben megszületett lányuk, Ella Olivia, őt pedig 2005-ben követte öccse, Quinlin Dempsey. Úgy tűnt, hogy Stilleréknek sikerült az amerikai álom, és a rivaldafény, valamint a kíváncsi szemek ellenére is stabil, boldog családi életet élnek. Ezért volt annyira meglepő, amikor 17 évvel az esküvőjük után, 2017-ben nyilvánosságra hozták, hogy szakították, s a színész különköltözött a nejétől. A békülésre itt nem kellett hosszú éveket várni. Számukra valóban a covid-járvány hozta el a fordulópontot, a pandémia idején ugyanis újra összeköltöztek, hogy gyermekeikkel közösen, egy családként vészeljék át a lezárásokat. Az otthon töltött idő pedig meghozta a békülést, és azóta is együtt vannak.

Christine Taylor és Ben Stiller

Christine Taylor és Ben Stiller egy teniszmeccsen 2022. március 17-én (Fotó: John Cordes/Icon Sportswire)

Csendes békülés

2021 augusztusában jött a hír, hogy barátságból szerelem szövődött Vajna Tímea és Zoltán között, amit eljegyzéssel pecsételtek meg. Idén tavasszal azonban úgy tűnt, hogy valami nincs rendben a kapcsolattal, mivel eltűntek a közös fotók a szerelmesek Instagram-oldaláról. A békülés itt is legalább olyan hamar jöhetett, mint Hódi Pameláéknál. Májusban ugyanis már újra ott csillogott Vajna Timi ujján az a bizonyos jegygyűrű, sőt, hosszabb szünet után Zoli is feltűnt Andy Vajna özvegyének videóiban.

A Sziget fenegyerekének békülése

Az idei Sziget egyik szenzációja Justin Bieber volt. A tinisztárból lett világkedvenc szerelmi élete legalább akkora visszhangot kap a sajtóban, mint a slágerei. Bieber 2016-ban csak rövid ideig járt együtt Hailey Baldwinnal, majd kenyértörésre került sor. „Ezt követően hosszú ideig még csak barátok sem voltunk” – mondta egy interjúban a nő. De nem lenne ez igazi hollywoodi sztori, ha nem jönne egy igazán drámai és romantikus fordulat. Alig egy hónappal azután, hogy ismét randevúzni kezdtek, az énekes meglátogatta az ékszerészét, és menyasszonnyá tette szerelmét. Hogy mikor is tartották az esküvőjüket, az egy kicsit homályos, ugyanis 2018. november 24-án Bieber a semmiből kijelentette, hogy elvette szerelmét. De a hivatalos ceremóniát csak 2019 őszén tartották Kaliforniában.

Hailey Baldwin és Justin Bieber

Hailey Baldwin és Justin Bieber a New York-i Metropolitan Múzeumban rendezett Benefit Gálán 2021-ben (Fotó: Profimedia)

Hercegi újrakezdés

11 éve él boldog házasságban Vilmos herceg és Katalin hercegné. De azt tudtad, hogy még ők is szünetet tartottak az eljegyzésük előtt? Károly herceg idősebb fia a Szent András Egyetemen ismerte meg Kate Middletont. Kezdetben csak barátok voltak, ám ez hamar szerelemmé alakult. „Ma már tudom, hogy egy erős barátság, nagyon jó és szilárd alapja a párkapcsolatnak és a házasságnak” – mondta egy interjúban Vilmos. Már öt éve voltak együtt, amikor 2007-ben a herceg elbizonytalanodott, és időt kért Katalintól. A szakítás alatt a nőre ráragasztotta a sajtó a Waity Katie gúnynevet. Amikor aztán kibékültek, és Vilmos megkérte szerelme kezét, az eljegyzést követő interjúban így beszéltek a külön töltött időszakról. „Rövid időre különváltunk, de csak azért, mert mindketten nagyon fiatalok voltunk, és tudnunk kellett, hogy kik vagyunk egymás nélkül.”  Katalin 2011-ben ment feleségül Vilmos herceghez, azóta pedig már három gyermek büszke és boldog szülei.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

McCsábító nőügyei

Nők millió siratták Patrick Dempsey-t, amikor kitették a szűrét a Grace klinika sorozatból. A színész azóta leginkább az autóversenyzésnek hódol, de hamarosan újra látható lesz a mozikban is, ugyanis jön a Disney Bűbáj produkciójának 2. része, melyben ismét ő az egyik főszereplő. De mekkora herceg a valóságban Dempsey? Erről leginkább a felesége, Jillian Fink sminkes tudna mesélni. Még 1994-ben kezdtek randizni, majd 1999-ben összeházasodtak. Három gyermekük született, de 2015 januárjában bejelentették, hogy párkapcsolati gondokkal küzdenek, és külön költöznek. A válási papírokat azonban soha nem írták alá. Dolgozni kezdtek a házasságukon, hogy megoldják a problémáikat és egyben tartsák a családjukat. A párterápia pedig bevált, hiszen azóta ismét együtt vannak.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

Patrick Dempsey és Jillian Fink (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top