nlc.hu
Sztárok

Szikora Róbert lelkét a templomba járás táplálja

Szikora Róbert mindennap jár templomba, ez táplálja a lelkét

A csikidám-életérzés atyja újfent rengeteget koncertezik, a Szent István napi ünnepségeken is fellépett, bár a vihar miatt rövidített műsorral. Állítja, a zenélés mellett legalább ennyire fontos neki a feleségével együtt töltött minőségi idő is, valamint a szentmisére járás.

Augusztus 19. előtt a magyar zenészlegenda, Szikora Róbert csak egyszer lépett fel a Tabánban, még a Hungária idején, így külön öröm volt, hogy az állami ünnepsorozat keretében ismét ott játszhatott. Szikora Róbert koncertnaptára amúgy is teli van, vége már annak az időszaknak, amikor a koronavírus miatt vagy elmaradtak a fellépések, vagy erősen csökkentett létszám mellett lehetett csak megtartani őket. A zenész vallja, hogy bárhol, bármekkora közönség előtt lép fel, neki kötelező mindenütt ugyanazt a színvonalat nyújtani, ezért minden egyes bulijára ugyanolyan erőbedobással készül – derül ki a Bors anyagából.

Szikora Róbert

Pillanatkép az Úristen című Valmar feat. Szikora Róbert klipből

A rendszeres koncertezés mellett Szikora számára nagyon fontos a feleségével együtt töltött minőségi idő, ezen belül is a reggeli közös kávézás a teraszukon Zsuzsikával. Ezután a stúdiójában szokott zongorázgatni kicsit, új dalokat szerez. Épp egy nagyszabású projekten dolgozik, amiről azonban még nem árulhat el részleteket. A másik állandó pontot az életében a szentmisék jelentik.

Minden nap járok templomba, ami táplálja a lelkemet

– mesélte Szikora.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top