nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi a Dancing with the Starsban

Berki Mazsi: „Tudom, hogy Krisztián arra biztatna, vállaljam el”

Berki Mazsi lelkében még nincs tánc, a gyász időszaka még javában tart.

A várandós Kulcsár Edina helyét Berki Mazsi veszi át a TV2-n látható, Dancing with the Stars harmadik évadának csapatához. A sztáranyukának nem volt könnyű dolga meghozni a döntést, hiszen közel négy hónapja veszítette el férjét, Berki Krisztiánt, és a gyász időszaka javában tart. Az özvegy exkluzív interjút adott a Borsnak.

Berki Mazsi, aki nagyon örül a lehetőségnek, elárulta, egyedülálló szülőként nincs könnyű dolga, bármennyire is nehéz szívvel tette meg a lépést, Emma hamarosan heti három napot bölcsődébe fog járni. Elárulta, hogy egy fiatalal orvostanhallgató lány fog vigyázni a gyerekeire.

Döntése kapcsán elmondta: „A lelkemben nincs még tánc, de hogy is lehetne? Bár már biztos, hogy ott leszek, most sem könnyű.

Tudom, hogy Krisztián arra biztatna, vállaljam el. Nem is mondhatott volna mást az extrovertált személyiségével.

 

Kitért arra is, mit jelent neki a tánc. „Önmagam megismerése, az érzelmeimmel való találkozás, a hajlékonyságom megérintése a legfontosabb számomra a táncon keresztül. De végső soron a győzelem is motivál. Csak az a kérdés, hogy valójában mi a győzelem…”

Elmondta, hogy férje halálát még nem dolgozta fel. „Rengeteg kérdés, fájdalom, szomorúság és csalódottság van bennem, amihez a magány is párosul. Ugyanakkor Emma számomra a legnagyobb ajándék és vigasz.
 Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fiatalon egy ilyen nehéz helyzetbe kerülök. Hálás vagyok az Istennek, hogy erősebb vagyok, mint ahogy eddig gondoltam és csodálatos kislányunk született. Egy angyal, hihetetlen békével és türelemmel a pici szívében.”

Berki Mazsi

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top